Izvor:
04.06.2019 u 08:34
0

ZORANNAH NABILA ROGOVE SINU HRVATSKOG TAJKUNA: Evo i sa kim!

Blogerka Zorana Jovanović je pre nekoliko meseci uplovila u vezu sa Mateom, sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, ali se njena nova ljubav završila neslavno kada je Mateo navadno otkrio da ga ona vara sa teniserom Damirom Džumhurom.

– Zorana je navodno vezu sa Damirom započela gotovo u isto vreme kada i sa Mateom, a kako se njih dvojica ne poznaju, nije ni slutila da će se ikada saznati da sedi na dve stolice.

– Zorana i Mateo su neko vreme bili prijatelji, a kada su se između njih desile varnice, ona je već uveliko bila u priči sa Damirom. Ipak, prvih nekoliko nedelja veze bila je okrenuta Mateu i svaki slobodni trenutak koristili su da budu zajedno. Ipak, Damir nije odustajao, a ona je shvatila da njih dvojica ni na koji način nisu povezani i dogovorila se da ode na večeru sa teniserom – rekao je izvor i objašnjava da je blogerka vrlo brzo otpočela vezu sa obojicom.

– Dan-dva nakon što se vratila iz Zagreba, izašla je sa Damirom. Našli su se u jednom prestoničkom restoranu i sate proveli zajedno. Tako su se i smuvali. Zorana je objasnila Damiru da ima nekog i da ne zna šta će biti sa tim, ali njemu to nije smetalo. Budući da je bila ubeđena da za njenu vezu ne može da se sazna, previše se opustila, što je Džumhur iskoristio i potrudio se da tajna veza ispliva i dođe do Matea – navodi izvor i otkriva kakav je haos nastao kada je Mateo saznao da ga Zorana vara sve vreme.

– Nije bilo potrebno mnogo da Mateo sazna da mu Zorana radi iza leđa. Bliski prijatelj preneo mu je da ga devojka vara, što je pouzdano znao, a posle izvesnog vremena dobio je i prepisku i više nije imalo o čemu da se priča.

Pozvao je Zoranu, brutalno je izvređao i stavio tačku na tu vezu", priča izvor i dodaje da je Šarić poručio blogerki da joj ne padne na pamet da se pojavi u Zagrebu jer će joj napraviti pakao od života. Nisu joj pomogle ni suze ni molbe, blokirao je na svim društvenim mrežama i ne želi da je vidi.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter