Izvor:
04.06.2019 u 14:30
0

IMA LJUBOMORNOG DEČKA? Soraja Vučelić ugasila profil na Instagramu

Soraja Vučelić je dugi niz godina jedna od najintrigantnijih javnih ličnosti u regionu. Njenoj velikoj popularnosti doprinele su i društvene mreže, a naročito “Instagram”, gde je ona svakodnevno objavljivala fotografije i snimke na kojima izgleda vrlo provokativno.

Baš zato je mnoge iznenadilo zašto je Sorajin profil “nestao” sa “Instagrama”. Međutim, beogradski mediji uspeli su da saznaju o čemu se zapravo radi i to od izvora bliskog Vučelićevoj.

Soraji nije hakovan profil, već ga je ona sama ugasila. Njen dečko je ljubomoran zbog toga što je muvaju i što joj pišu mnogi muškarci. Čak i neki jako poznati i moćni muškarci. Zbog mira u kući, odnosno mira u vezi, ona je odlučila privremeno da se povuče sa “Instagrama” kako bi barem na nekoliko dana smirila ljubomornog dečka – otkriva izvor blizak Vučelićevoj i dodaje:

Ovo neće dugo trajati jer Soraja ipak ne može bez “Instagrama”. Uskoro se očekuje da će ponovo biti aktivna na ovoj mreži.

Izvor: Espreso.rs
Foto: sorajavucelic/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter