Izvor:
05.06.2019 u 11:53
0

PRVA ISPOVEST ILDE ŠAULIĆ NAKON OČEVE SMRTI: Dan pred tragediju videla se sa tatom! iznenadiće vas njena reakcija kada je čula da je preminuo!

Ilda Šaulić, ćerka pokojnog pevača Šabana Šaulića, posle četiri meseca od tragedije, otvorila je dušu i otkrila kako su preživeli prve minute kada su čulu da su ostali bez Šabana.

– Moji poslednji trenuci sa ocem bili su u subotu, dan pre njegove pogibije, kada se spremao da ode u Nemačku. Spremala novu pesmu u studiju i, mada nemam taj običaj, poželela sam da ga pozovem, da čuje šta snimam. Zamolila sam ga da uključi kameru jer ga nisam dugo videla i sada mi je drago što sam imala priliku da ga bar još jednom vidim i da razmenimo još koju reč – govorila je Ilda i uspela je da proguta knedlu i priseća se hrabrosti koju je pronašla u najtežim životnim momentima.

– Bila tu sam stabilna kada su nam saopštili da je tata preminuo, što me sada pomalo i plaši. Iako delujem krhko, zapravo stresne I tragične trenutke prevazilazim snažno. Ne znam odakle crpim tu energiju, a čak sam i pokretačka snaga svima oko sebe u tim trenucima. Bila sam jaka i za mamu i za sestru i za brata. Uopšte ne znam odakle to izlazi, naročito što sam bila tatina mezimica – priznaje pevačica u "Balkanskoj ulici" i konstatuje da se ovakvi udarci mogu preživeti, ali zauvek ostavljaju ranu.

– Iz ove perspektive znam da je ovo bol za ceo život i ništa više nikada neće biti isto. Ipak, trudim se da uvek sve okrenem na lepo i sećam ga se na najlepši mogući način. Bio je veliki i otišao je kao veliki. Zahvalna sam što je ostavio pesme kroz koje će uvek živeti i biti s nama – dodaje Ilda.

Svako iz porodice doživeo je Šabanov odlazak sopstveni način, pored nje sestra Sanela i Mihajlo u najvećoj meri, ali Ilda nema sumnju kome je bilo najteže.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter