Izvor:
05.06.2019 u 16:54
0

SEKA ALEKSIĆ ODUŠEVLJENA IZGLEDOM MUZIČARKE IZ SLOVENIJE: Senidah je seksi devojka!

Seka Aleksić podelila je objavu na društvenim mrežama, koja govori u prilog da pevačica nije sujetna, već da ume da pohvali rad koleginice koja joj se dopada, kao i njen fizički izgled.

Naime, folk zvezda osvrnula se na Senidah, koja je u kratkom vremenskom periodu pesmom “Slađana”, a potom i albumom “Bez tebe”, osvojila publiku autentičnim muzičkim stilom.

Ne znam vama, ali meni je Senidah pre, pre, pre seksi! Pored muzike koju izvodi sjajno i autentično, ona je prezgodna sa onim oblinama koje poseduje! Bravo devojko! – napisala je Seka na svom Instagramu.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter