Izvor:
06.06.2019 u 06:16
0

ZDRAVKO ČOLIĆ: „Starim, ali i dalje imam taj optimizam i u sebi nosim dobro raspoloženje i ljubav!“

Uvek je pun pozitivne energije.

Zdravko Čolić nedavno je napunio 68 godina, što je proslavio sa suprugom i ćerkama.

Što sam stariji, rođendani su mi sve manje važni. Obično ih obeležim s porodicom i prijateljima, zavisno od mesta na kojem se nalazim. Zapravo je to više povod da se ljudi okupe, da nazdravimo i malo se družimo. Važno je da smo zdravi. Ne razmišljam o vremenu koje prolazi – rekao je Čola za bosanski portal Klix.ba, i dodao:

Starim, ali i dalje imam taj optimizam i u sebi nosim dobro raspoloženje i ljubav prema ljudima. Verovatno mi je svojstvena ta pozitivna energija koju imam i koju pokušavam da zadržim, a posao kojim se bavim je vezan za ljude i publiku pa me i to na neki način osvežava.

Čola je otkrio kako je živeti sa tri žene – suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i Larom.

Preemotivan sam i ne mogu da budem strog, pa deca kolo vode. Veoma je odgovorno živeti s tri žene, ali i veoma lepo – bio je iskren Zdravko.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/ zdravkocolicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter