Izvor:
06.06.2019 u 16:18
0

MASTERKARD SUSPENDOVAO SARADNJU SA NEJMAROM: Fudbalska zvezda optužena za silovanje!

Masterkard je otkazao reklamnu kampanju s fudbalskom zvezdom Nejmarom pošto ga je jedna žena optužila da ju je silovao u hotelu u Parizu.

Masterkard je u saopštenju naveo da suspenduje saradnju sa Nejmarom dok se “situacija ne raščisti”.

Nejmar odbija optužbe za silovanje i tvrdi da žena pokušava da od njega iznudi novac.

Ona je juče na brazilskoj televiziji izjavila da ju je fudbaler silovao.

U policijskom izveštaju u koji je Rojters imao uvid navodi se da je žena optužila Nejmara (27) da ju je silovao u pariskom hotelu prošlog meseca.

Policija u Sao Paulu istražuje optužbe.

Nakon medijskih izvještaja, Nejmar je objavio dug video na Instagramu, u kojem je odbacio optužbe, tvrdio je da je žrtva iznude i podelio VocAp poruke koje je razmenio sa navodnom žrtvom, uključujući eksplicitne slike koje je dobio.

To je, s druge strane, navelo policiju u Rio de Žaneiru da pokrene istragu o tome da li je Nejmar počinio prekršaj time što je objavio intimne slike na internetu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter