Izvor:
07.06.2019 u 07:12
0

IMAO JE OSEĆAJ DA ĆE OSVOJITI NJENO SRCE: Predvideo svoju sudbinu pre 21 godinu: Evo kako je Rodrigez znao da će mu Džej Lo biti verenica!

Sadašnji verenik holivudske dive još u mladosti je imao osećaj da će osvojiti njeno srce.

Dvogodišnja ljubav između Dženifer Lopez (49) i Aleksa Rodrigez u martu ove godine krunisana je romantičnom veridbom na plaži.

Ali, nekadašnji bejzbol igrač je od ranih dvadesetih znao da će mu latino diva biti suđena.

Naime, Rodrigez je nedavno na Tviteru podelio simpatični snimak iz davne 1998. godine u kojem ga novinar pita s kim bi izašao na dejt iz snova.

Verovali ili ne, na to pitanje, bivši sportista je kao iz topa odgovorio:

– Sa Dženifer Lopez. Nadam se da možete da mi sredite dejt sa njom – rekao je tada Aleks, očigledno predvidevši svoju sudbinu, na koju je čekao dve decenije.

Izvor: Stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter