Izvor:
07.06.2019 u 09:28
0

GLUMAC RASPILAVIO NACIJU: „PODSTANAR SAM I VOZIM AUTO STAR 13 GODINA“ Radojičić priznao zbog čega NE KUPUJE NOVA KOLA, pa progovorio i o raskidu veze!

Aleksandar Radojičić jedan je od najpopularnijih domaćih glumaca mlađe generacije, angažovan je na brojnim projektima, ali otvoreno govori o tome da još uvek nije sebi obezbedio sopstveni krov nad glavom.

Popularni glumac ispričao je da nema naviku da se sa kolegama nakon predstave druži u bifeu, već na drugim mestima.

Stalni sam član "Buhe", koji godinama nema svoju kuću, već koristimo scenu "Vuk Karadžić". Izgleda da mi je suđeno da budem podstanar (smeh). Ima kafić, ali to nije to, najčešće se viđamo u kućnim varijantama. Često sedimo i na klupi u parku. Priroda nas opušta – rekao je glumac u usponu koji je zatim na pitanje da li i dalje živi kao podstanar odgovorio potvrdno.

Glumac je dodao i da vozi automobil star 13 godina, ali da mu nova kola nisu prioritet.

– Za stan je malo teže, ali nova kola nisu nemoguća stavka, samo što ja radije idem dvaput na zimovanje. Biram šta će me činiti srećnim cele godine, automobil neće. Od nervoze u saobraćaju se ne može pobeći – ispričao je on kroz smeh.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter