Izvor:
11.06.2019 u 06:35
0

PRVA FOTKA SINA KIM KARDAŠIJAN: Mali Psalm oduševio mamine pratioce na Instagramu! (FOTO)

Kim Kardašijan je uzburkala javnost, kada je odlučila da na društvenim mrežama postavi prvu fotografiju sina Psalma. Svetski poznata starleta je malog Psalma Vesta fotografisala dok je bezbrižno spavao, a za kratko vreme fotografija je dobila skoro četiri miliona lajkova.

Kim i njen suprug Kanje Vest su Psalma dobili od strane surogat majke i on je njihovo četvrto dete. Pored njega, bračni par ima ćerke Nort i Čikago, kao i sina Seinta. Kim je rodila ćerkicu Nort i sina Seinta, a zbog teškog porođaja koji je imala, ne može više da rađa decu, pa im je pored Psalma, ista surogat majka rodila i ćerkicu Čikago.

Psalm Ye

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 10. Јун 2019. у 10:17 PDT

Happytv.tv Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter