Izvor:
11.06.2019 u 08:25
0

SEĆANJE NIKAD SE NE ZABORAVLJA: OSAM GODINA OD SMRTI DARKA RADOVANOVIĆA!

Na današnji dan pre osam godina poginuo je pevač Darko Radovanović. On je stradao sa svojim menadžerom Acom Miloševićem u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Ostružnice. Na pevača i njegovog kolegu tada je "mercedesom" naleteo Đorđe Rančić (84) kada je preticao šleper i ušao u traku u kojoj se kretalo vozilo u kojem je bio pevač.

Radovanoviću su svi prognozirali fantastičnu karijeru, a da bi bilo tako, govore i njegove pesme koje se i danas slušaju i pevaju. Njegov glas se čuje svuda, šeruje se na društvenim mrežama, a mnogi njegovi prijatelji i saradnici nikada ne zaboravljaju da se sete trenutaka koje su proveli s njim. Da je bio voljen i od svojih kolega, govori i činjenica da je na njegovoj sahrani prisustvovalo skoro 5.000 ljudi, a Ivana Selakov, Slađa Vujičić,Aca Lukas, Seka Aleksić, Nikola Rokvić, Goca Tržan i mnogi drugi ne propuštaju nikad priliku da ga spomenu u javnosti.

Jedan od njegovih bliskih prijatelja bio je Aca Lukas.

Ne mogu da verujem koliko vreme brzo prolazi. Darko je bio pošten i dobar dečko, sjajan muzičar i moj drug. Neopisiva je tragedija što je otišao prerano i što je prekinuta sasvim sigurno karijera koja bi bila blistava – kaže Lukas.

Ivana Selakov, s kojom je Darko snimio duet hit "Ako je do mene" i s kojom je bio prijatelj, ne prestaje da tuguje za njim.

Takav čovek, prijatelj i kolega, takav glas koji je imao Darko nikad se ne zaboravlja. Često evociram uspomene na njega. On bi danas bio prava zvezda – rekla je Ivana

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter