SEĆANJE NIKAD SE NE ZABORAVLJA: OSAM GODINA OD SMRTI DARKA RADOVANOVIĆA!

Na današnji dan pre osam godina poginuo je pevač Darko Radovanović. On je stradao sa svojim menadžerom Acom Miloševićem u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Ostružnice. Na pevača i njegovog kolegu tada je "mercedesom" naleteo Đorđe Rančić (84) kada je preticao šleper i ušao u traku u kojoj se kretalo vozilo u kojem je bio pevač.

Radovanoviću su svi prognozirali fantastičnu karijeru, a da bi bilo tako, govore i njegove pesme koje se i danas slušaju i pevaju. Njegov glas se čuje svuda, šeruje se na društvenim mrežama, a mnogi njegovi prijatelji i saradnici nikada ne zaboravljaju da se sete trenutaka koje su proveli s njim. Da je bio voljen i od svojih kolega, govori i činjenica da je na njegovoj sahrani prisustvovalo skoro 5.000 ljudi, a Ivana Selakov, Slađa Vujičić,Aca Lukas, Seka Aleksić, Nikola Rokvić, Goca Tržan i mnogi drugi ne propuštaju nikad priliku da ga spomenu u javnosti.

Jedan od njegovih bliskih prijatelja bio je Aca Lukas.

- Ne mogu da verujem koliko vreme brzo prolazi. Darko je bio pošten i dobar dečko, sjajan muzičar i moj drug. Neopisiva je tragedija što je otišao prerano i što je prekinuta sasvim sigurno karijera koja bi bila blistava - kaže Lukas.

Ivana Selakov, s kojom je Darko snimio duet hit "Ako je do mene" i s kojom je bio prijatelj, ne prestaje da tuguje za njim.

- Takav čovek, prijatelj i kolega, takav glas koji je imao Darko nikad se ne zaboravlja. Često evociram uspomene na njega. On bi danas bio prava zvezda - rekla je Ivana

 

 

Kurir
Foto:Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije - Live
02:30  Posle ručka