Izvor:
11.06.2019 u 16:27
0

NIJE NAIVNO: Severinin suprug postavio je zapaljiv predmet ispred kuće Milana Popovića i stana njenog bivšeg menadžera!

Bivši Severinin suprug Milan Popović s kojim pevačica više od pet godina vodi sudsku borbu oko dvojnog roditeljstva nad njihovim sinom Aleksandrom nedavno je u intervjuu za Blic otkrio pojedinosti o napravi koja mu je ostavljena pred vratima od strane Severininog supruga, Igora Kojića, dan uoči novog ročišta u Zagrebu. Sada se oglasio i bivši Severinin menadžer Edvin Softić koji je isti taj predmet, nakon što je zalupio vrata Igoru Kojiću, našao u liftu svoje zgrade.

– Taj misteriozni objekat je nalik na sveću, ali nije samo sveća jer se vidi da je na tome rađeno. Taj objekat ima okvir od sveće i unutra je napunjen katranom. Taj okvir je razrezan kako bi taj katran curio. Na tome je neko radio sa nekom namerom, da li da se zastrašim, odem iz Hrvatske ili da me unište materijalno. Neka pretnja jeste i neko zastrašivanje – ispričao je Milan Popović ekskluzivno otkrio je da u tom trenutku nije bio kod kuće, već je došao kasnije.

– Bio sam u šoku jer nisam shvatio o čemu se radi, trebalo mi je neko vreme da vidim o čemu se radi i kako da se postupim. Prišao sam i video šta je, osećao se miris katrana jer je gorelo, ali ga je vetar ugasio pa nije dogoreo do kraja – objasnio je Milan Popović.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter