Izvor:
12.06.2019 u 05:49
0

ČUVENA MANEKENKA ODUŠEVLJENA NAŠIM DIZAJNEROM: Društvene mreže širom sveta GORE ZBOG OVE OBJAVE! (FOTO)

Na Instagram profilu Naomi Kempbel sinoć se pojavila fotografija o kojoj danas svi pričaju.

Čuvena manekenka je objavila sliku crteža našeg dizajnera Marka Ariela Marosiuka koji je na Fejsbuku poručio:

Ne mogu da verujem da se ovo konačno desilo! Nakon DECENIJA crtanja ove žene!!!! Bila mi je muza i inspiracija UVEK!!!! Sećam se kako sam učio da crtam ljudsku figuru i modnu ilustraciju na osnovu njene slike.Milion slika i foldera sa njenim fotkama…. gomila ilustracija nje po raznim fasciklama… I konačno mi je objavila rad! – napisao je on.

Marko je "oslikao" glamuroznu haljinu sa dekolteom, naglašenim strukom i šlicem, preko koje "ide" raskošan ogrtač. U ovom izdanju se Naomi pojavila na ovogodišnjoj Met gali u Njujorku, gde je tema bio kemp.

Model koji se dopao Naomi Kempbel

Nije mala stvar kada se ono što vi nacrtate, dopadne Naomi koja onda vaš rad objavi da može da ga vidi ceo svet.

Marko je sjajan u crtanju, a njegove inspiracije su poznate dame. Veoma realistički ih prikazuje, ali u crtanju svake od njih da nešto novo, prikaže nam njihovo drugačije lice.

Izvor: Žena blic.rs
Foto: Arhiva, Instagram (Printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter