Izvor:
13.06.2019 u 21:01
0

GOCA TRŽAN PROGOVORILA O SVOM BRAKU: U kući sam manja od makovog zrna! (FOTO)

Pop pevačica Goca Tržan, demantovala je tvrdnje da njen suprug Raša Novaković od nje ne sme da pisne i otkrila da je situacija ustvari obrnuta.

Šta ne sme da se čuje?! On je Crnogorac, otac mu je iz Bijelog Polja, ja sam manja od makovog zrna u kući. Ja tako malo mašem pred kamerama, ali zna se ko je gazda u kući – iskrena je bila Goca, što je mnoge iznenadilo.

Kako je nedavno nastupila u Tivtu, popularna pevačica je otkrila zbog čega je, poput njenih koleginica, nema na popularnim plažama luksuznih kompleksa.

Ja sam sirotinja, raja… Ja ne idem na skupe plaže (smeh). Ja izuzetno volim prirodu i u poslednje vreme sam veći fan Žabljaka i Durmitora. Prošle godine smo bili tamo kod prijatelja i obišli smo sve što smo mogli da obiđemo – šetali smo kroz šume, brali borovnice… Ja sam, u principu, naturalista. Volim prirodu, a to izveštačeno – ja se, kao, trtim na plaži, malo mi je to… Mislim, prošle su me te dečije bolesti. Imam dovoljno godina da znam da želim da uživam u životu, u prirodi. Otuđili smo se mnogo od prirode, a zapravo nam ona jedino nedostaje – priznala je Goca.

Izvor:nadlanu.rs
Foto:printscreen/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter