Izvor:
16.06.2019 u 07:57
0

NAKON PRAVE GOLGOTE KOJU JE PROŠLA ZBOG SILIKONA U GRUDIMA, POJAVILE SU SE NOVE SPEKULACIJE: Evo da li je pevačica radila ZADNJICU, priznala PRAVU ISTINU! (FOTO)

Popularna pevačica Jelena Kostov nedavno je prošla koz pravu golgotu zbog problema koje su joj napravili silikoni u grudima.

Naime, pored izvajanog tela, muškarci na Jeleni najviše vole da vide gu*u, te kažu da bi mogla da baci u senku i onu od Dženifer Lopez.

Kostov je priznala da ipak ima silne muke zbog svoje zadnjice. Ona se sve češće susreće sa pitanjem, da li je pored grudi, dorađivala i nešto na pozadini, što je prilično iznerviralo pa je odlučila da već jednom stane na put tome.

– Daleko bilo to u životu ne bih radila, meni je to stvarno NE, ali svaka devojka bi slagala kada bi rekla da joj kompliment ne prija – otkrila je nedavno atraktivna pevačica

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter