Izvor:
20.06.2019 u 12:06
0

STEFAN ŽIVOJINOVIĆ SPECIJALNO ZA HAPPY PORTAL : Otkriva koliko je bitno raditi na sebi, i u kakvom je odnosu sa Milicom Pavlović!(VIDEO)

Muzička karijera Stefana Živojinovića ide uzlaznom putanjom, uveliko nastupa, a svakog četvrtka nastupaće i pred beogradskom publikom.

Kao mlad i uspešan pevač veoma je poželjan, ali Stefan je istakao da je profesionalan i da se trudi da mu lepe devojke ne odvlače pažnju dok obavlja svoj posao.

Roditelji su mu veoma uspešni i ostvareni, a on je odgovorio da li mu je to pomoglo ili odmoglo.

-Nije uopšte teško…Treba biti odgovoran, treba se nositi sa tim …Ti moraš sebe da izgrdiš i radiš na sebi- izjavio je Stefan

Povezuju ga sa uspešnim i sa lepim devojkama, a nedavno su ga povezivali i sa pevačicom Milicom Pavlović, a on je otkrio u kakvom su odnosu.

-Mi smo jako dobri prijatelji, odemo često na piće i na kafu – izjavio je Stefan

Pogledajte šta nam je još otkrio.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter