Izvor:
12.10.2016 u 19:12
0

MRAČNA TAJNA HOLIVUDSKE ZVEZDE: Da li je Džim Keri odgovoran za smrt svoje devojke?

Majka bivše devojke Džima Kerija objavila je da će tužiti slavnog glumca zbog smrti svoje ćerke, kao i da joj je on preneo tri polne bolesti.

Bridžid Svitman, majka Katrione Vajt, koja je preminula u Los Anđelesu prošlog septembra u 30. godini, ove tvrdnje je iznela samo mesec dana nakon što je Katrionin bivši suprug, Mark Barton, podneo sličnu tužbu protiv Kerija. Glumac je u međuvremenu negirao ove optužbe.

Nakon obdukcije, kao zvaničan uzrok smrti Katrione navedeno je samoubistvo prekomernom količinom nekoliko različitih vrsta lekova.

Džim Keri treba da se stidi onoga što je učinio mojoj ćerki. I treba da se stidi kako je koristio svoje holivudske advokate da ukalja ugled Katrioninog supruga Marka, u nadi da ga niko neće smatrati odgovornim za ono što je uradio. Kao porodica, želimo da svet zna pravu istinu o Džimu Keriju. On je čovek koji će vašoj ćerki preneti tri polne bolesti, lagati o tome, nazivati je pogrdnim imenima i poniziti je, iskoristiti svoje skupe advokate da pokuša da ućutka njenu porodicu, i onda joj dati ilegalne lekove – rekla je Bridžid.

Ona je tužbu podnela sudu u Los Anđelesu, a u njoj je navela da je Keri znao da je pozitivan na polne bolesti nakon posete lekaru u januaru 2013. Katriona je navodno primetila simptome bolesti na sebi, ali kada je pokušala da razgovara sa glumcem o tome, on je tvrdio da je nemoguće da ju je on zarazio.

Nakon toga je navodno pokušao da je nagovori da potpiše ugovor koji će je sprečiti da u javnosti otkriva bilo kakve detalje o njihovoj vezi. Kada je odbila, nazvao ju je nezahvalnom i jadnom.

Povodom vesti da je Katrionina majka podnela tužbu protiv njega, Keri se oglasio putem svog advokata.

Razumljivo je da majka koja je izgubila ćerku traži nekoga koga će okriviti. Ali, ona svoju patnju i bes ne treba da usmerava na Džima Kerija. Katriona je često pričala o lošem odnosu sa majkom, zbog koje je morala da napusti svoj dom kada je imala 15 godina, i sa kojom godinama nije bila u kontaktu – navodi se u saopštenju.

Prošlog meseca, Katrionin bivši suprug Barton, od kojeg se ona nikada nije zvanično razvela, izneo je u javnost optužbe da je glumac iskoristio svoje bogatstvo i slavu da ilegalno pribavi lekove pod lažnim imenom, te da je posle te lekove dao Katrioni, koja je bila sklona depresiji.

Blic.rs
Foto: Instagram / Littleirishcat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter