Izvor:
24.06.2019 u 12:26
0

ONA MU JE SPASILA ŽIVOT: Toni Cetinski objasnio značenje misteriozne poruke nakon MOŽDANOG UDARA njegove žene!

Nedavni koncert posvetio je svojoj voljenoj supruzi.

Žena poznatog pevača Tonija Cetinskog nedavno je doživela moždani udar u porodičnom domu u Istri. Pevač je odmah pozvao Hitnu pomoć, te je njegova draga na vreme dobila svu potrebnu medicinsku pomoć. Na taj način, on joj je ujedno i spasao život.

Nakon intervencije, ona se oglasila iz bolnice pa se na svom Instagramu i zahvalila Toniju. Tom prilikom poručila mu je da "su sada 1:1". Hrvatski pevač otkrio je šta ta poruka zapravo znači.

– To se odnosilo na jedan proces kroz koji sam ja prolazio u ovih šest godina. Ona je bila uz mene sve vreme, prošla je sa mnom ceo proces i na neki način mi spasla život – objasnio je Toni, i dodao kako se sada oseća:

– Odlično sam sada. Samo neka je sve kako treba, samo neka je zdravlja, sve ostalo ćemo lako – objasnio je muzičar.

Toni je, inače, održao koncert na stadionu Tašmajdan i posvetio ga svojoj Dubravki. Ona nije mogla da prisustvuje, ali je sve pomno pratila iz obližnjeg hotela.

– Sada dobro – otkrio je on njeno zdravstveno stanje, pa nastavio: "Nažalost, nije mogla da prisustvuje nastupu zbog buke i rasvete, ali je na sto metara vazdušne linije u obližnjem hotelu. Tako da je kroz otvoren prozor slušala ceo koncert", objasnio je on.

– Za nju pevam pesmu 'Ja ne znam nikoga boljeg od tebe – kaže on.

Podsetimo, Toni i 15 godina mlađa Dubravka u srećnom su braku su od 2014. godine. Takođe, par godinama zajedno sarađuje i na pevačevim projektima.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter