Izvor:
24.06.2019 u 15:54
0

VRELI POLJUPCI U BAZENU: Kristijano i Georgina znaju da uživaju! (FOTO)

Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Georgina Rodrigez svaki slobodan trenutak koriste za druženje sa porodicom, naslednicima Alanom Martinom, Kristijanom Juniorom i blizancima Evom i Mateom, ali isto tako obožavaju da se osame i lako pronađu način da vrate izgubljenu strast.

Naime, fudbaler i manekenka rashlađivali su se u đakuziju i razmenjivali nežnosti te ovekovečili romantičan trenutak i podelili ga na društvenoj mreži Instagram.

Oboje su ljubavnim emotikonima opisali fotografiju, a sudeći po objavi njihova ljubav je iz dana u dan sve jača.

Podsetimo, njih dvoje upoznali su se u Madridu na događanju koji je organizovao poznati brend “Dolce & Gabbana”, na kojem je atraktivna Špankinja odmah za oko zapela Kristijanu.

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter