Izvor:
24.06.2019 u 16:23
0

DARKO LAZIĆ ODUŠEVLJEN NASLEDNIKOM: Aleksej je meden, ljubi ga taja!

Pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić postali su roditelji dečaka Alekseja. Marina se porodila jutros, 24. juna u 7.15 sati, a poznati tata i ne trudi se da sakrije radost.

Noćas, od tri sata, bili smo u bolnici “Narodni front”. Porodila se prirodnim putem, jutros u sedam časova – rekao je Darko.

Na pitanje da li je video bebu, odgovara očarano:

Joj, meden je, presladak. Ljubi ga taja! Ne vidi se još na koga liči, samo da mi je živ i zdrav – izjavio je Darko koji je sina video samo na slikama.

Porođaj je dobro prošao, Marina je u apartmanu – nastavio je pevač:

Nisam mogao dugo da se zadržavam, jer u bolnici vlada neka bakterija, nisam siguran šta se dešava – rekao je Darko uzbuđeno, pa je i on otišao da se odmori.

Darko je Marini otišao da Marini kupi neki keks i vodu, ali je sve vreme pod utiskom. Trudi se da bude priseban.

Mnogo sam uzbuđen, ali se trudim da završim obaveze oko Marine i bebe, pa ćemo onda da slavimo – zaključio je pevač.

Izvor: Kurir.rs
Foto: new_me911/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter