Izvor:
25.06.2019 u 11:45
0

DARA I SEVE ZARATILE : Dara blokirala Severinu na društvenim mrežama!

Dara Bubamara se smrtno naljutila na svoju nekadašnju prijateljicu, Severinu Kojić, jer ju je Dara izdala kad joj je bila najpotrebnija.

Naime, Severina je Dari navodno obećala da će doći na njen solistički koncer u Areni, te da će isti, pre toga, najaviti na svojim društvenim mrežama. Ni prvo ni drugo navodno obećanje nije ispunila, a Dara je tek nedavno saznala da Kebina snajka nikada nije nameravala da podrži njen prvi veliki solistički koncert.

Severina i Dara su dugo godina bile veoma dobre drugarice. Istina je da se nisu često viđale, ali su se stalno dopisivale. U teškim trenucima su jedna drugoj uvek bile podrška.

– Kada je Dara zakazala koncert u Areni, Severina joj je obećala da će doći i da će svoj 47. rođendan proslaviti na koncertu. Takođe, Seve je tada rekla da će na svom Instagram profilu reklamirati njen koncert. Međutim, Severina je u oba slučaja slagala svoju prijateljicu, a Dara je saznala tek nedavno.

Dara je, navodno, tek nedavno preko njihovog zajedničkog prijatelja saznala da ju je Severina samo zavlačila.

’- Dari je prijatelj otkrio da Seve nikada nije imala nameru da dođe na njen koncert, a još manje je htela da je reklamira. Severina se tada poverila prijateljima da ju je sramota da promoviše folkerku i da to nikada nije imala u planu da radi –otkriva naš izvor.

Nakon svega ovoga Dara je prekinula komunikaciju sa Severinom, nakon čega ju je blokirala na svim društvenim mrežama.

Izvor : Telegraf.rs
Foto : Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter