Izvor:
15.10.2016 u 20:39
0

DRAMA SE NASTAVLJA: Deca se u suzama rastala od Breda! (FOTO)

Susret Breda Pita i njegove dece, posle tri nedelje razdvojenosti, prošao je u suzama i, naravno, uz nadzor terapeuta.

Bred Pit je konačno sa svojom decom! Makar na kratko. Glumac se, prema privremenom dogovoru o starateljstu, video sa decom ali u prisustvu terapeuta.

Iako su pojedini mediji pisali da se Bred već video sa decom, drugi navode da je upravo ovo bio njihov prvi susret od trenutka kada su Bred i Anđa saopštili da se razvode.

Anđa je, piše "Dejli mejl", i dalje pod merama opreza te suprugu nije dozvolila da poseti svih šestoro dece. Glumac se video samo sa ćerkama Zaharom i Vivijen. Susret je bio izuzetno emotivan, Pit se suzdržavao da ne zaplače, a devojčice su plakale za tatom i želele su da idu kući sa njim.

Pretpostavlja se da Džolijeva nije dozvolila da sva deca prisustvuju susretu sa tatom jer je glumac i dalje pod istragom FBI zbog sumnje da je zlostavljao decu.

Istraga je, podsetimo, pokrenuta posle incidenta koji se desio tokom leta privatnim avionom, a kada se Bred sukobio sa najstarijim sinom Medoksom.

HappyTv.rs
Foto: Twittwr/Globar Radio Jakarta/ E News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter