Izvor:
16.10.2016 u 18:47
0

TUGA NE JENJAVA: Pre DEVET GODINA umro je TOŠE PROESKI, poznati se oprostili od njega! (FOTO)

Danas je punih devet godina od kad je ovaj svet napustio pevač Toše Proeski. On je na licu mesta poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu kod Nove Gradiške.

Toše je bio omiljen među kolegama u celom regionu a pojedini i dan danas ne mogu da se pomire sa njegovom smrću. Nakon što je najveća folk diva na Balkanu, Ceca Ražnatović rekla da će "uvek pamtiti tako divnog i brilijantnog čoveka" kao i da "takve legende ne umiru", oglasio se i Tošetov drug, pevač Saša Kovačević.

Toše je kroz svoju muziku i rad svakako ostavio prepoznatljiv pečat za sobom, a neosporno je komentarisati kvalitet koji je imao. Smatram da je bio jedan od najboljih vokala sa naših prostora. Drago mi je da njegova muzika i dalje živi, a smatram da će živeti još jako dugo – rekao je Saša za "Alo".

Pored Kovačevića, na današnji dan i pevačica Nina Badrić se emotivnom porukom ponovo oprostila od svog prijatelja.

Toše je neverovatnom lakoćom osvojio publiku svih država svojim fantastičnim talentom i glasom anđela. Obrisao je sve granice i vidljive i nevidljive.Osim što je bio neverovatno talentovan za muziku njegova ličnost i karakter bili su prekrasni. Uistinu "momak za pamćenje" .Neko koga ne zaboravljate nakon prvog susreta. Šteta…otišao je tako mlad.
Žao mi je što nismo stigli snimiti taj naš duet ali makar postoji ova pesma koju su napisali Toše i Miroslav Rus "Znam te ja." Pamtiću ga kao uvek nasmejanog momka koji je veličao Boga i uvek mu se zahvaljivao na svemu. Pamtiću ga kao prekrasnog i skromnog momka kojeg je nemoguće ikada zaboraviti – napisala je Nina u opisu snimka koji je postavila na društvenim mrežama.

Srbija Danas
Foto: Instagram/barich/tosetovi.zauvek

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter