Izvor:
16.10.2016 u 19:50
0

DRAMA NA KARLEUŠINOM NASTUPU: Napadni fan pokušao da je POLJUBI U USTA, a ona je uradila ovo! (VIDEO)

Poznato je da su nastupi Jelene Karleuše dinamični, inovativni i nesvakidašnji. Pored scenskih efekata, plesnih pokreta, muzike i pesme, Diva vrlo često voli da uključi svoju publiku u performanse.

Pevačica tokom izvođenja pesme "Ide maca oko tebe" tradicionalno izvodi jednog mladića iz publike i uz ples i pesmu ga skida. Tako je bilo i u novosadskom klubu u kome je nedavno gostovalo, ali ovoga puta dogodilo se nešto neočekivano.

Naime, fan koga je JK izvela na scenu u jednom trenutku je pokušao da je poljubi u usta, ali ona se odbranila mikrofonom, a potom ga ošamarila.

Jeca je sve izvela posve profesionalno, tako da niko nije primetio "izlet" razgolićenog fana i sve je delovalo kao da je u sklopu scenskog nastupa.

Kako je to izgledalo, pogledajte na sledećem linku.

https://www.instagram.com/p/BLnttzajyIm/?taken-by=muskarac_koji_mrzi_zene

HappyTv.rs
Video: Instagram/muskarac_koji_mrzi_zene

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter