Izvor:
17.10.2016 u 18:35
0

ZABRINULE SVE: Pogledajte koja PEVAČICA je završila na infuziji! (FOTO)

Pevačica Emina Jahović podstakla je među pratiocima strepnje za svoje zdravlje kada je objavila novu fotografiju.

Ne možete baš sve da postignete, ponekad morate da se zaustavite – napisala je Emina uz ovu fotografiju i zabrinula fanove, koji su je odmah upitali šta se dogodilo i poželeli joj da što pre ponovo stane na noge.

Emina je nedavno boravila u Srbiji kako bi odbranila svoj diplomski rad. Pevačica je postala diplomirani menadžer u kulturi i umetnosti. Emina je poslednji ispit dala pre pet godina, ali je zbog poslovnih i porodičnih obaveza odlagala završetak studija. Ipak, sada je rešila da konačno "zagreje stolicu", pa je u svoje brojne obaveze uklopila i rad na diplomskom.

Uz to, Emina uspeva i da se posveti sinovima Jamanu i Javuzu, ali i da redovno trenira, o čemu se često hvali na društvenim mrežama. Izgleda da je su je sve te obaveze dovele do toga da završi na infuziji.

Blic.rs
Foto: Instagram/yaemina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter