Izvor:
18.10.2016 u 02:47
0

NESTAŠNA HOLIVUDSKA ZVEZDA IMA PAKLEN PLAN: Nadmašiće Kardašijan klan

Lindzi Lohan planira da uloži milione u novi posao u koji ulazi sa svojim dečkom, grčkim bogatašem Denisom Papageorgiuom. Denis je vlasnik restorana na Mikonosu, a namerava da otvori noćne klubove koji će biti nazvani po prezimenu njegove drage “Lohan”.

"Počinjemo sa Atinom, a onda slede Istanbul, Hong Kong, London i Njujork", kaže glumica. Lindzi takođe namerava da stvori i distribuira sopstveni brend zdravih, organskih napitaka, a pored svega toga odlučila je i da pokori svet spa centara, i da na taj način, navodi se, pomrači slavu Kim Kardašijan i njene porodice.

Bulevar B92
Foto: Twitter / Lindsay Lohan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter