Izvor:
20.10.2016 u 19:57
0

TATA JE UMRO U VELIKIM MUKAMA: Tužna ispovest Ninove ćerke RASPLAKALA BALKAN!

Verovatno se nikada nije dogodilo da nečiji nastup izazove toliko emocija i suza, kao što se desilo kada se pred žirijem pojavila Sandra Rešić, ćerka pevača Nina Rešića koji je preminuo pre devet godina. Sandra je teška srca, opisala Ninove poslednje dane i agoniju kroz koju je Rešić prošao.

Da podsetimo, Nino Rešić je preminuo 2007. u 44. godini u bolnici u Bijeljini, nakon perforacije pankreasa.

Tata je prihvatio bolest i nije poklekao duhom iako je imao jake bolove. To su bile velike muke. Otišao je brzo, za sedam dana se sve izdešavalo. Ja sam bila uz njega poslednjih dana i do poslednjeg trenutka kada su ga odveli u bolnicu. Sat vremena nakon toga je preminuo – ispričala je Sandra Rešić i dodala da je njen otac bio veoma skroman i nesebičan čovek.

Tata je bio mnogo dobar, toliko dobar da ja ne znam da li ću ikada biti kao on. Svima je hteo da pomogne, da izađe u susret i ljudi su ga zato voleli. Halid Muslimović mu je bio jedan od bližih prijatelja i kolega, on je bio uz njega u svakom trenutku – rekla je Sandra i napomenula da joj je mnogo žao što Nino nije mogao da vidi da je pošla njegovim stopama, i postala pevačica.

Ja sam počela da razmišljama da se bavim pevanjem tek nakon srednje škole. Tata mi je i ranije govorio da sam ja za to, i da, ako želim, mogu da se bavim time, ali ja stvarno nisam želela tada.Rekao mi je da ženama nije lako u ovom poslu, ali da bi bio uz mene. Svakako, znam da bi mu bilo drago što sam donela takav izbor – zaključila je ćerka Nina Rešića.

Izvor:Telegraf
Foto: Instagram/sandra_resic, Youtube/MELOS MARKETING

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter