Izvor:
20.10.2016 u 20:55
0

OSRAMOĆENA: Dijana Janković ne odgovara na pitanja o KRIVIČNOM DELU svog muža!

Dijana Janković viđena je danas kako ulazi u zgradu suda na Novom Beogradu, tri dana nakon što je njenom suprugu Danielu Rokviću određen pritvor od 30 dana.

Pevačica je sačekala advokata i sa njim ušla u zgradu, ali njena poseta sudu nema veze sa njenim suprugom, s obzirom na to da se njegov slučaj ne nalazi u tom sudu.

Na pitanja novinara koji je razlog njene posete ona je samo okrenula glavu. Kako saznajemo ona je u sud došla kako bi overila dokumenta.

Podsetimo, Daniel Rokvić uhapšen je u subotu zbog pretnji jednom beogradskom javnom beležniku, a u ponedeljak mu je određen pritvor u trajanju od 30 dana, zbog opasnosti da bi u toku istrage mogao da utiče na svedoke. Rokvuću se na teret stavljaju krivična dela ugrožavanje sigurnosti i napad na službeno lice.

Napad se navodno odigrao 12. oktobra u kancelariji javnog beležnika u centru Beograda.

Dok je Rokvić u zatvoru, njegova supruga, inače sestra od strica teniserke Jelene Janković, ne oglašava se povodom ovog incidenta, već promoviše novu pesmu.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/PRessSerbiaChat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter