Izvor:
12.08.2019 u 06:04
0

SVETSKA A NAŠA: Žan-Klod Van Dam ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE Draganinim spotom!

Svetska glumačka zvezda Žan – Klod Van Dam uspeo je da zapali internet podelivši na svojoj Fejsbuk stranici spot sa novim hitom Dragene Mirković "Zamena".

– Draga Dragana, ponosan sam što mogu da predstavim ovaj sjajni video sa tvojim divnim glasom. Šaljem ljubav tebi, Balkanu, celom svetu i tvom suprugu Toniju – napisao je holivudski superstar, koga prati preko 17 miliona ljudi, i izazvao salvu komentara iz čitavog sveta.

– Objasnila je Amerikancima šta je muzika", "Zvuči odlično, iako ne razumem o čemu peva", "Divan izbor, čestitam"…Jako mi se dopada, moram da potražim druge njene pesme – samo su neki od stotina komentara koje su fanovi sa svih meridijana ostavili svom idolu, a pesma je skupila oko tri hiljade lajkova odmah po objavljivanju.

– Hvala ti, dragi prijatelju, učinio si me ponosnom i srećnom. Hvala tvojom fanovima na divnim komentarima – napisala je Dragana i podelila objavu.

Podsetimo, Dragana i poznati glumac druže se već nekoliko godina, a pevačica je Van Dama ugostila više puta u svom porodičnom domu u Beču. Folkerka je divne trenutke ovekovečila fotografijama, koje je podelila sa fanovima na društvenim mrežama, a gostoprimstvo je uzvratio i glumac.

Sa njim su Dragana i njen muž Toni Bjelić boravili u Los Anđelesu. Početkom godine, kada je pevačica slavila rođendan, Žan-Klod joj je emotivnom rečima na Instagramu uputio čestitku.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter