Izvor:
12.08.2019 u 07:44
0

ŠOKANTNO! DARKO LAZIĆ I LJUBA ALIČIĆ SE OPASNO ZAKAČILI NA PROSLAVI DARKOVOG SINA! Evo ŠKAKLJIVIH detalja! (FOTO)

Popularni pevači slavujskog glasa Ljuba Aličić i Darko Lazić godinama su gradili prijateljski odnos, a Darko je neretko isticao da je Ljuba njegov idol.

Iako je bilo obostranog poštovanja među dvojicom kolega, Ljuba je odbio da otpeva pesmu na proslavi povodom rođenja sina Darka Lazića i time uništio Laziću veselje i tako bitan dan.

Iako je Darko oduvek lepo pričao o Ljubi, čak ga je jedno vreme zvao i ocem, Aličić je bio naočigled svih gostiju jako neprijatan prema Laziću, i to baš na dan kada je dobio sina Alekseja.

Naime, Darko je najavio Ljubu kao svog idola, a ovaj ga totalno izblamirao i nije hteo da mu otpeva pesmu, nakon čega je došlo do napete situacije.

– A sada da vam najavim jednog specijalnog gosta za večeras. On je bio moj idol dok sam se ja takmičio u "Zvezdama Granda" i dalje je moj idol. Što kaže moja kuma Andreana Čekić, Ljuba ima takav seks u glasu da to nema nigde. Hoćeš ti, Ljubo, da predložiš jednu ili ću ja", rekao je Darko, na šta je Ljuba na iznenađenje svih prisutnih neočekivano odgovorio: "Ja neću ništa – odbrusio je Aličić Laziću, koji je bio u šoku.

Darko nije želeo da dođe do neprijatne situacije, pogotovo ne na njegov najsrećniji dan, pa je pokušao da zamaže oči svima i sve okrene na šalu.

– Čekaj, bre, Ljubo, ako ti ne odgovara nešto, samo reci tvom bratu, ja ću sve da sredim. Hoćeš ja da sviram, a ti da pevaš, ako ti ovaj orkestar ne odgovara", pitao je Lazić Ljubu, a ovaj se još više iznervirao: "Ma beži, bre, neću ništa", rekao je Ljuba, dok je Darko zahtevao da mu daju harmoniku i opet najavio: "Dragi moji, Ljuba Aličić i njegov hit "A ti, još me voliš, ti", aplauz za Ljubu, molim vas – rekao je Darko, ali se Ljuba nije ni pomerio sa mesta, već je mahao da neće da peva, pa mu je Darko rekao da će i on sa njim pevati, ali ovaj nije hteo da popusti, pa je Darko krenuo sam da peva Ljubinu pesmu, nakon čega je već počela da se pravi negativna atmosfera.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter