Izvor:
12.08.2019 u 11:15
0

ĆERKA KEJT MOS DANAS PUNI 17. GODINA A VEĆ NIŽE SKANDALE: Slika u ovakvom njenom izdanju OBIŠLA JE SVET! (FOTO)

Danas 45-godišnja manekenka Kejt Mos 2002. godine postala je majka devojčice Lile Grejs.

Njen otac je urednik časopisa "Dazed & Confused" Džeferson Hek, s kojim je bivši top-model imao burnu vezu nekoliko godina na početku 2000-ih.

– Lila želi biti model i ja ću je svakako podržati u tome. No, ne bih joj dopustila neke stvari, posebno ne u ovoj dobi. Ja sam pozirala u toplesu u njenim godinama i kad se sada toga setim, to je bilo ludo. Njoj to ne bih dopustila jer sam ja njen menadžer – jednom je prilikom otkrila Kejt o ćerki, s kojom ima vrlo blizak odnos.

– Vrlo sam privatna osoba jer želim imati život izvan posla. Otkad sam rodila ćerku, nikada se više nisam osećala usamljeno. Uvek sam imala svoju devojčicu. Nas dve smo prijateljice i to je tako zabavno – kaže Kejt.

Njih dve su nedavno izašle i na dupli sastanak u Parizu: Kejt s dugogodišnjim, mlađanim dečkom Nikolajem von Bizmarkom, s kojim ju je upoznala njegova majka, inače Kejtina prijateljica, a 17-godišnja Lila sa svojim.

Lila se tamo nakratko pojavila na terasi svog hotela, na kojoj joj se pridružio i dečko u izdanju bez majice, a mnoge je mladi par podsetio na Kejt i njene "zločeste" dečke iz prošlosti koje je često birala, počevši od fotografa Marija Sorentija, koji je zaslužan za njene prve toples fotografije 1993. godine.

Džoni Dep bio je njena prva velika ljubav, a u nekoliko zajedničkih godina, par je bio poznat po burnim svađama u kojima su stradale čak i hotelske sobe. Javnost ih je smatrala i ekscentričnima jer se nisu libili burno svađati, čak i onda kada su znali da će takve vesti u sekundi obići svet.

Čini se kako se i slavna manekenka smirila nakon godina burnog života koji je na njoj ostavio traga.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva, instagram (Printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter