Izvor:
12.08.2019 u 17:37
0

FATALAN: Sin Natalije Trik Fx je BRUTALAN frajer! Terminator mu nije ravan! (FOTO)

Dejan je sin poznatog denserkog para, Natalije Trik Fx i Sanija, a on se u potpunosti posvetio vežbanju, pa sada može da se pohvali savršeno oblikovanim telom. Naime, jaki treninzi su njegova svakodnevna rutina, a na telu mu je jasno mogu uočiti izdefinisani mišići.

On nije pošao stopama svojih roditelja, ali je kao i oni, u izvanrednoj formi i sport zauzima veoma važno mestu njegovom životu. On je posebno aktivan u teretani, a često sa svojim pratiocima Instagramu deli fotografije i snimke nastale tokom treninga ili demonstrira snagu koju je izgradio vežbanjem.

Takođe, on je svojevrsni motivator koji pokazuje svojim pratiocima da mogu sa svojim telom da urade baš sve što požele ukoliko se dovoljno potrude.Najzanimljivije od svega je to što je Dejan pre samo nekoliko godina kuburio s kilogamima, a potom je promenio način života i uspeo da izvaja telo kojim može da parira najpoznatijim svetskim modelima.

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter