Izvor:
12.08.2019 u 19:49
0

Glasine se šire internetom: Bijonse i Džej Zi čekaju četvrto dete? (FOTO)

Pratioci američke pevačice Bijonse uvereni su da sa reperom Džej Zijem, očekuje četvrto dete, piše Daily Mail. Na ovo mišljenje fanova uticale su fotografije koje je pevačica postavlja u poslednje vreme jednu za drugom u letnjoj haljini.

Na jednoj se nazire stomačić, a na drugoj ga je prekrila ljubičastom torbicom.Upravo to je podstaklo fanove da počnu sa spekulacijama o trudnoći.

"Ovako sijati može samo trudna žena', 'Sve vreme nam daje znakove. Sad već danima nosi ljubičastu boju, a to je znak plemstva odnosno kraljevstva', 'Neka je dece, to je tek četvrto', samo su neki od komentara fanova koji se mogu naći ispod slike.

Ali, ima i onih koji ne misle tako.

"Žena je rodila blizance pre dve godine. Osim toga, ima i 37 godina… Zaista mislite da je trudnoća u pitanju, što se ne sme malo opustiti?", napisali su.

Da podsetimo, pevačica i reper imaju ćerku Blu Ajvi Karter (7) i dvogodišnje blizance, ćerku Rumi i sina Sira.

Happytv.tv
Foto: Profimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter