Izvor:
08.05.2016 u 17:10
0

NOVI SPOT: Latino diva oduševljava transformacijama (VIDEO)

Poznata pevačica Dženifer Lopez objavila je novi singl pod nazivom “Ain't your mama“.

Ono što je izazvalo veliku pažnju, osim vrućeg plesa latino dive, jeste poruka pesme i njene transformacije u istoj. Poznato je da je Dženifer, pored pevanja, talentovana i za glumu. Zato i ne čudi njena odlična gluma i za ovu priliku.

Dženifer Lopez nije tvoja mama. Tako bi bukvalno zvučio naziv njene pesme. Međutim, pevačica je ovom prilikom aludirala na nesamostalnost muškaraca i njihovu “mačo“ ulogu prema uspešnim i ostvarenim ženama. One su im uvek “trn u oku“.

Pesma je definitivno posvećena ženama i njihovom položaju u društvu. U međuvremenu u spotu, smenjuju se različite epohe sa različitim pričama. Naravno, spot ne bi bio prava stvar da Džej Lo ne pleše.

U sledećem prilogu pogledajte i sami spot za novu numeru Dženifer Lopez.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/THR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter