Izvor:
13.08.2019 u 11:27
0

LEGENDARNI GAGA NIKOLIĆ : Čega se u KARIJERI NAJVIŠE STIDEO !

Legendarni Dragan Nikolić, koji nas je napustio pre više od tri godine, jedne situacije iz bogate karijere uvek se sećao kao najvećeg poniženja koje je sebi dozvolio da mu se dogodi.

Na snimanju "Otpisanih", hodao je po šini koja je bila 20 metara iznad zemlje.

Međutim, kada je došao do pola, noge su počele ga izdaju.

Odlučio je tada da čučne, pa je zagrlio šinu i počeo da se znoji. Kaskaderi su mu pomogli da siđe, ali on je čitavu situaciju zapamtio kao jednu od najneprijatnijh. Sličnu sramotu više nikada sebi nije dozvolio.

Podsetimo, jedan od najvoljnijih glumaca operisan u februaru 2015. na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centra, a u maju mu se stanje pogoršalo i primljen je u Klinički centar u teškom stanju i lekari uspeli da mu spasu život.

Preminuo je u 72. godini i za sobom ostavio voljenu suprugu Milenu Dravić. Inače, zasluge za izmenu nadimka na mestu imena duguje grešci na kraju televizijske serije "Dovoljno je ćutati" iz 1965. godine kada mu je u kaironu za uloge umesto imena stavljen nadimak koji će obeležiti njegovu karijeru. Karijeru je, pak, započeo 1964. godine manjom ulogom u filmu "Pravo stanje stvari", kada je bio potpisan krštenim imenom – Dragoslav Nikolić.

glossy.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter