Izvor:
13.08.2019 u 18:23
0

ELENA KITIĆ POKAZALA BUJNO POPRSJE: Pevačeva naslednica uživa kao HOLIVUDSKA DIVA dok sa Martom i tatom krstari na JAHTI! (FOTO)

Elena Kitić boravi na Hvaru sa roditeljima, a upravo tamo su i nastale fotke na kojima naslednica pevača izgleda itekako privlačno. Naime, Mile Kitić i Marta Savić su ćeki priuštili odmor iz snova, a oni su na jahti dan proveli krstareći.

Elena dosta pažnje privlači svojim izgledom, a sada je fanove počastila i fotkom u bikiniju. Svi komentarišu njen istančan ukus kada je moda u pitanju i nazivaju je pretečom mnogih trendova koji među ostalim pevačicama zažive i po nekoliko godina kasnije.

"Prelepa", "Kraljica", "Gospode, koliko si najlepša osoba ikad", samo su neki od komentara koje je dobila na Instagramu.

bday boat trip

Објава коју дели Elena Kitić (@elenakitic) дана 13. Авг 2019. у 5:14 PDT

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter