Izvor:
14.08.2019 u 07:27
0

NE KRIJE VIŠE DEVOJKU: Sloba Radanović pokazao NOVU DEVOJKU! Vi procenite ima li sličnosti sa Kijom? (FOTO)

Slobodan Radanović, koji je nedavno započeo ljubavnu vezu, krio je devojku kao zmija noge. Na društvenim mrežama je objavljivao njihove fotografije, ali nikada do sad nije video njeno lice.

Pevač je prisustvovao jednoj proslavi na koju je došao sa novom devojkom. Njih dvoje su sedeli jedno pored drugog, diskretno se dodirivali, a lepa brineta je se nije odvajala od pevača.

Podsetimo, Radovanović je u rijalitiju prevario pred celom Srbijom suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani. Ljubavni trougao je drmao srpsku estradu, a posle završetka Zadruge Kija i Sloba su se razveli, dok veza imeđnu pevača i blogerke nije izdržala ni kraj rijalitija.

Kurir
Foto: Kurir/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter