Izvor:
14.08.2019 u 14:03
0

NEĆE DALEKO: Emina Jahović zamenila vilu za manju, a EVO šta je jedino teši! (FOTO)

Emina Jahović konačno je našla odgovarajuću nekretninu u Istanbulu i to u istom kraju gde je i živela. Ona se nakon renoviranja manje vile, sa sinovima Jamanom i Javuzom preselila iz porodičnog doma gde je živela sa, sada već bivšim suprugom, Mustafom Sandal.

Iako se od pevača razvela pre skoro dve godine, ona je do sada boravila u toj kući. Emina sada živi sa decom u novoj kući u komšiluku, pa dečaci mogu često da se viđaju sa ocem.

– Emina i Mustafa su se nakon razvoda dogovorili da on ostane u kući u kojoj su živeli sa decom, a da se ona sa sinovima preseli u novi dom kada nađe odgovarajući prostor. Pevačica je pre nekoliko meseci našla kuću u komšiluku jer joj taj kvart odgovara, ali nije mogla odmah da se preseli. Opremanje novog doma i sama selidba je potrajala, pa se tek nedavno preselila. Mustafa nije pravio problem što se zadržala više nego što je dogovoreno. Emina i sinovi su prezadovoljni novim domom, a dečaci posebno, jer im je tata blizu, pa mogu često da ga viđaju – navodi izvor blizak pevačici.

A što se tiče samog preseljenja, Emina je priznala da je dom mnogo skromniji od onog u kome je živela, a umesto 3 kućne pomoćnice ostaće sa njom samo jedna. Ali, pevačica ističe da je novi dom mnogo "skladniji".

– Prethodna kuća je prelep prostor, ali je prevelik za mene. Tamo smo živeli sa još tri žene, sada ću imati samo jednu. Nova kuća je kompaktnija, skladnija, iako nije mnogo manja od stare – izjavila je Jahovićeva.

What if… 22

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 12. Авг 2019. у 11:59 PDT

Happytv.tv / Blic
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter