Izvor:
14.08.2019 u 15:45
0

SEKULIĆEVA DUGIM NOGAMA POKORILA SARAJLIJE: Seksi Goga razbucala repere i zapalila masu! (VIDEO)

Goga Sekulić održala je mini koncert u Skenderiji u Sarajevu, gde je bila jedna od specijalnih gošća na održanoj manifestaciji. Doduše, ona je jedina folkerka koja je, pored brojnih repera, te noći nastupila. Bez obzira na to što je zapalila masu svojim prepoznatljivim pesmama "Seksi biznismen", "Gaćice", "Ljubavnica", "Rekord sam oborila", ona je stavila akcenat na svoj izazovni stajling.

Naime, svojim neobičnim modnim fazonom, dugim čizmama, kratkoj haljini i mantilu, izazvala je opštu pometnju, posebno kod muškog dela publike. Da nije udata za džijudžicu majstora, verovatno bi se mnogi popeli na scenu.

Pevačica, koja se nedavno nakon porođaja vratila poslu, produžila je boravak u Sarajevu zbog filmskog festivala nakoji je pozvana, a potom će u Beogradu provesti nekoliko dana pred povratak u Cirih.

OVDE pogledajte kako je to izgledalo!

Happytv.tv / Kurir
Foto:ARhiva / Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter