Izvor:
15.08.2019 u 12:22
0

ZBOG BRUTALNOG PREBIJANJA STRADAĆE NEVINO DETE : Idem sada na GAK da proverim! Ako sam trudna, neću roditi njegovo dete!? (FOTO)

Nekada veoma popularna pevačica Nadežda Biljić napustila je Urgentni centar, gde je otišla pošto ju je dečko Toma Panić navodno pretukao u stanu posle noći provedene u provodu. Biljićeva je u Urgendnom centru obavila sve preglede, kao i skener glave budući da je zadobila udarce u predelu lica, koje joj je u podlivima i modricama.

"Toma je uvek pokazivao agresivnost kad se napije. Tukao je druge ljude, ali mene nikad nije pipnuo. Idem sada na GAK da provere da li sam trudna. Molim boga da nisam! Ako jesam, abortiraću njegovo dete. On je velika "muškarčina", uvek sam bila žensko, zato me je pretukao. Stan je sav krvav, sve je porušeno u njemu, sve je polomljeno! – rekla je Nadežda!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter