Izvor:
15.08.2019 u 12:38
0

VAPAJ MANEKENA TOME PANIĆA IZ POLICIJE: Vadite me odavde! (FOTO)

Maneken Toma Panić, koji je rano jutros navodno prebio devojku Nadeždu Biljić, trenutno se nalazi na saslušanju u Policijskoj stanici na Čukaričkoj padini, odakle je zavapio da ga vade iz policije.

Novinarka je uspela da vidi Tomu koji je sedeo u prostoriji okružen policajcima, čekajući da da izjavu! Kada ga je upitala zašto je prebio devojku policija je odmah reagovala i zamolila novinarku da napusti policijsku stanicu.

Podsetimo, pevačica je prvo objavila na Instgramu da ju je dečko Toma prebio pošto su se vratili iz noćnog provoda. Sva je unakažena, a Toma je potpuno uništio njen stan i sve razbio.

Happytv.tv / Kurir
Foto:Dejan Milićević

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter