Izvor:
15.08.2019 u 19:53
0

Otkrivamo sve o saradnji dve seks bombe Nataše Bekvalac i Emine Jahović!

Emina Jahović i Nataša Bekvalac, nakon osam godina od saradnje na duetskoj numeri „Gospodine“, ponovo su ukrstile glasove i na nagovor Jahovićeve snimile novu pesmu koja nosi naziv „Ja muško više ne mogu“. Njih dve su se oko saradnje dogovorile kada su zajedno nastupale na otvaranju jedne radnje u Banjaluci pre nekoliko meseci.

Emina i Nataša su oduvek bile dobre prijateljice, a nakon što su obe prošle kroz stresan životni period oko razvoda braka, jedna drugoj su bile velika podrška iako se ne viđaju često. Poznato je da Emina piše tekstove za svoje pesme, pa je tako, inspirisana razvodom, napisala novu numeru koju je poželela da snimi sa Natašom. To je pesma u kojoj opisuje kako joj muškarac nije potreban i kako sve može sama – otkriva izvor blizak pevačici i dodaje da je Nata bila oduševljena tom idejom i odmah ju je prihvatila.

Bekvalčeva i Emina se dugo nisu videle, a kada su pre pet meseci zajedno nastupale u Banjaluci, bile su veoma srećne što ponovo imaju priliku da se druže i da se lepo ispričaju. Nakon što su izvele duetsku numeru „Gospodine“, odmah na prvoj pauzi Jahovićeva je ispričala Nataši šta ima u planu i otkrila je kakvu je numera spremila. Objasnila joj je da je bila inspirisana njihovim razvodima i da bi to bio sjajan duet koji opisuje samostalnu ženu kojoj ne treba muškarac. Nata je bez razmišljanja pristala. Obradovala se što je Emina odmah pomislila na nju kada je reč o takvoj numeri i kroz osmeh rekla koleginici: „Ja sam za, računaj na mene!“ Potom joj je iznela detalje pesme i kako je zamislila da im izgleda i spot, a Nata je bila uzbuđena jer je njihov prvi duet „Gospodine“ bio veoma uspešan i slušan. Vrlo brzo i lako su se dogovorile oko detalja, čak su i snimile pesmu, a sada se radi na muzici i spotu – kaže izvor i otkriva deo teksta nove pesme:

– Ja muško više ne mogu, tako ću da živim! Ja muško više ne mogu, u nama su vampiri… Ja stvarno muško više ne mogu – glasi refren ovog dueta koji će uskoro biti objavljen – otkrio je izvor.

Happytv.tv / Alo
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter