Izvor:
19.08.2019 u 15:00
0

Grupa „TAP O11“ : Usred NEMIRA 90- IH U BOSNI gadjali su nas SUZAVCEM i PRETILI SNAJPEROM!

Grupa "Tap 011", jedna od najpopularnijih bendova 90-ih, koju su činili Goca Tržan, Ivana Peters, Đorđe Pajović, Milan Bojanić i Petar Stupar, otrkili su tajnu iz zenita slave kada su u Bosni i Hercegovini jedva izvukli izvukli živu glavu!

– Dobili smo ponudu da pevamo u diskoteci u Banjaluci i to samo dva dana posle potpisivanja Dejtonskog sporazuma. Iako su nas svi ubeđivali da se stanje smiri, krenuli smo i od Beograda do Banjaluke putovali smo 15 sati!

Putevi su bili izorani od tenkova, benzin smo kupovali po nekim dvorištima, u
kombiju nam je crklo grejanje ali sve smo to nekako podneli-
prisetila se Goca 16. decembrsa 1995.

– Kad smo prolazili između Brčkog i Bijeljine, vozač nam je rekao da se sagnemo jer tu još uvek ima snajperista! Nismo mogli da verujemo šta se dešava, spustili smo glave i molili Boga da nam metak ne prosvira mozak.-

Njen kolega iz benda Đole otkriva da su po dolasku u Banjaluku dobili otvorene pretnje.
– Vlasnik konkurentske diskoteke zvao je našeg menadćžera i rekao da bolje da ne pevamo jer nećemo dobro proći. Mi smo se na to oglušili i na pola nastupa bačen je suzavac. Oko 2.000 ljudi se gušilo, nama su lile suze. Pobegli smo kod di-džeja u zastakljeni deo. Jedan dečko me je izvukao napolje i dao mi da stavim sneg na oči kako bi me manje pekle. Ma bio je strašan prizor, neki su pljuvali krv – prisetio se Đole.

Kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter