Izvor:
20.08.2019 u 18:06
0

EMINA POKAZALA SVOJU OAZU MIRA: Nakon razvoda ovde živi! (FOTO)

Emina Jahović, nedavno se iselila iz porodične kuće gde je živela sa bivšim suprugom Mustafom. Sada, kažu, pevačica živi u nešto manjem prostoru, koji je izgleda sredila do najsitnijih detalja! Očito je i više nego zadovoljna novim životnim prostorom, jer od fotki koje je podelila i njoj samoj zastaje dah.

-Dome, slatki dome- potpisala je ona jednu od fotografija.

Prostorom caruje bela boja, a zatim i jednako nežni, ženstveni tonovi. Pošto su prozori veliki, u kuću ulazi dosta svetslosti, što se pevačici izgleda veoma dopada, jer zavesama nije zaklonila pogled. Na sve je mislila, pa i na mirisne sveće koje je poslagala po stočiću, kako za bolji ugođaj, tako i za bolji izgled prostorije.

Happytv.rs/Kurir
Foto:Instagram/Printscreen/yaemina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter