Izvor:
21.08.2019 u 08:41
0

HITNO PRIMLJENJA U BOLNICU: Posle tumora grlića materice, KANCERA kože, sada i ovo! (FOTO)

Pevačica Nada Obrić primljena je prekjuče u bolnicu na Bežanijskoj kosi zbog operacije uklanjanja tumora. Naime, pevačica je po treći put dobila kancer!Kako izvor tvrdi, pevačica je primljena kao hitni pacijent radi uklanjanja malignih ćelija.

Nada se već neko vreme oseća umorno i iscrpljeno s obzirom na to da je već dva puta operisala rak materice. Ovo što je sad snašlo podsećalo je na te simptome od pre. Odmah se podvrgla kontrolama, ali rezultati nisu bili uopšte dobri. Iako su rezultati bili loši, pevačica je to dobro podnela jer je ona žena puna vere i pozitivne energije i veliki optimista u životu. Juče se operisala i čekamo rezultate nakon operacije – tvrdi izvor blizak pevačici.

Tačno je, ovo je treći put da ovo proživljavam, ali ne može meni ništa da se desi. Ja pozitivno razmišljam, kako naš narod kaže: "Preživeo je Muja i mnogo gore", tako da ću i ovo preživeti, a nakon toga idemo na kafu i da uživamo u životu – rekla je pevačica.

Nada: Doktorka sa onkologije je plakala sa mnom

Obrićeva je rekla da joj je najteže u životu bilo kad je išla na terapiju zračenja i da su joj to bili najteži trenuci u životu.

To mi je bilo najtraumatičnije iskustvo u životu. Suzdržavala sam se dugo i pukla. Kao dve česme da su odvrnute, suze su tekle u potocima. Doktorka sa onkologije me je tešila, čak je i plakala sa mnom. To je bio najgori period u mom životu – iskrena je Nada. Četiri godine kasnije pevačica je po drugi put prošla kroz istu agoniju.

Podsetimo, pevačica je 1999. godine otkrila da ima karcinom grlića materice, a četiri godine kasnije i karcinom kože, a nakon tog otkrića i dve operacije.

Happytv.tv / Srpski telegraf
Foto: Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter