Izvor:
21.08.2019 u 09:36
0

TO MOŽE SAMO ONA: SEVERINA SPEKTAKULARNIM KONCERTOM ODUŠEVILA VIŠE OD 50 000 MAKEDONACA!

Koliko je pevačica Severina voljena u svim bivšim republikama govori i podatak da je na njenom koncertu u Strumici stigao celi vladajući vrh Makedonije, na čelu s premijerom Zaevim.

Severina je koncertom u Strumici, pred više od 50 000 ljudi, potvrdila status najveće regionalne zvezde. Upravo tim koncertom završila je i svoju do sada najposećeniju letnju turneju – svi koncerti gde je nastupala, od Slovenije do Makedonije, na službenim stranicama klubova i gradova su proglašeni koncertima sezone. Sledeći Severinin koncert biće u Leskovcu krajem ovog meseca, a potom sledi turneja po Nemačkoj i Skandinaviji u septembru.

Ovi uspešni koncerti odličan su uvod u zimsku turneju, koju Severina planira po svim Arenama u regionu a koja će prema najavama, uključivati najveću i najbolju produkciju, čak i bolju od turneje ''Dobrodošao u klub'', koju je u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Ljubljani, Skopju, Mariboru, Novom Sadu, Beogradu, Sarajevu i Varaždinu videlo preko 250 hiljada ljudi.

Happytv.tv
Foto:Vacev Gjorgji

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter