Izvor:
21.08.2019 u 10:06
0

VERUJE U LJUBAV: NATAŠA BEKVALAC OTKRILA DA LI JE SPREMNA ZA BRAK?! (FOTO)

Posle izuzetno teškog perioda kroz koji je prošla, popularna pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da se distancira od svih i sebi omogući luksuzni odmor u društvu svojih prijatelja koji je nikada nisu ostavili na cedilu.

Budući da je poznato da je ova pevačica redovno posećivala Ibicu, ovoga puta rešila je da stavi tačku na svoj buran period života i svoje slobodno vreme iskoristi kako bi se odmorila i pripremila za naredne pobede, a kojih je poslednjih nekoliko meseci imala mnogo posle hitova koji su osvojili srca široke mase.

Mikonos me je potpuno osvojio, tako da će ubuduće biti destinacija na koju ću odlaziti kad god budem imala prilike. Nažalost, leto je period kada mnogo radim i ne mogu sebi da priuštim više od sedam dana odmora. Što se Ibice tiče, mislim da sam je prevazišla. Sada mi je potrebno da se više odmaram kada negde otputujem. Mikonos je mirniji i iskoristila sam priliku da se dobro naspavam, jer će avgust, što se posla tiče, biti naporniji od prethodnog meseca. Imam deset zakazanih koncerata, potrebna mi je snaga da izdržim taj tempo – priča Nataša.

Bekvalčeva je prošle godine u aprilu mesecu doživela fizičko nasilje od strane svog bivšeg supruga Luke Lazukića sa kojim ima ćerku Katju, a taj rastanak završio je jednu etapu njenog života i otvorio joj nove puteve i pouke zbog kojih je promenila način života i pogled na jači pol.

O muškarcima ne razmišljam, a ni o novoj vezi. Ne nedostaje mi to. Od trenutka kada sam shvatila da previše energije ulažem u uspostavljanje kvalitetnog muško-ženskog odnosa i da mi to stvarno ne treba u životu, postala sam veći profesionalac, karijera je krenula neverovatnim tokom i uskoro ću publiku obradovati informacijom koju dugo čekaju da čuju. Fokus je na deci i poslu. Ja sam srećna žena – priča pevačica.

Nataša ne krije da je i dalje poželjna u očima mnogih muškaraca koji redovno prate njene objave na društvenoj mreži Instagram, ali sada kroz smeh otkriva da je poruke nepoznatih ljudi ne uzbuđuju, samo je zabavljaju.

Naslušala sam se muških priča i sve mi sada deluju poznato i istrošeno. Ne razmišljam o tome da li ću se ponovo zaljubiti. Bilo bi lepo, ali ne verujem da će se desiti uskoro, niti to priželjkujem. Meni se stvarno niko ne udvara jer i nemam preterane kontakte sa nepoznatim muškarcima. Ne računam poruke koje dobijam na Instagramu. One me uglavnom nasmeju i ne doživljavam ih ozbiljno – rekla je Nataša.

Izvor: Hello
Foto: Promo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter