Izvor:
23.08.2019 u 14:57
0

TUŽNO DA TUŽNIJE NE MOŽE BITI: Merima Njegomir uputila posebni pozdrav preminulom suprugu! (FOTO)

Pevačica Merima Njegomir emotivnim rečima oprostila se od bivšeg supruga Milana koji je preminuo 21. avgusta.

Merima i Milan Njegomir bili su u braku 16 godina i imaju četvoro dece, a kako je sama pevačica istakla, njihova komunikacija je trajala sve do poslednjeg dana njegovog života.

– Umro je Milan Njegomir. Umro je čovek sa kojim sam bila od svoje 21. godine života. Iz velike ljubavi rođeno je četvoro dece. Bez obzira na to što nismo ostali da živimo zajedno i što nam nisu uvek cvetale ruže, neraskidiva veza i komunikacija je trajala do poslednjeg dana, do 21. avgusta kada je, nažalost, izgubio bitku sa životom i otišao zauvek. Neizmerno sam tužna. Naša deca i ja, njegova porodica i svi naši prijatelji, okupiće se u subotu 24. avgusta u 14 sati na Novom groblju da ispratimo Milana na njegov poslednji put bez povratka. Izjava saučešća je u 13.30 časova – poručila je pevačica.

Merima je u braku sa Milanom dobila ćerke Ljubicu, Milicu i Jelenu i sina Marka, a par se razveo pre dve decenije.

Kurir
Foto: Instagram/njegomirmerima

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter