Izvor:
24.08.2019 u 15:56
0

SLOBA ODBRUSIO: Ko tebi brani da se ubodeš, ako je tako lako doći do rezultata? (FOTO)

Sloba Radovanović, ne može više da ćuti. Naporno trenira u teretani, a negativni komentari na društvenim mrežama samo se ređaju. Morao je da odreaguje i odbrusi svim hejterima.

Poznat je kao neko ko se trudi da bude suzdržan, ali izgleda je ovaj put pređena mere, i pevač je morao da postavi brutalnu poruku.

– Iskompleksirani i isfrustirani muškarci će na sliku tvog napretka u teretani, na treningu napisati "steroidaš", "bodeš se", "boc, boc" ,"hemija"… Tebra, ko tebi brani da se ubodeš ako je tako lako doći do rezultata? Bolje pokreni guzicu, nego da pr*iš na usta nezadovoljan odrazom u ogledalu – napisao je Sloba.

Happytv.rs
Foto:Instagram/Printcreen/slobaradanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter