LUNA ĐOGANI ISKRENO ZA "GLAMUR" SPECIJAL: Otkriva da li je moguća poslovna saradnja sa Slobom!(VIDEO)

 

Dete poznatih roditelja, učesnica rijaliti show-a, a sada i vlasnica hita " Deveti krug pakla" , Luna Đogani, po ko zna koji put bila je iskrena i specijalno za Happy televiziju i "Glamur" specijal odgovorila je na pitanja voditelja Uroša Božića.

Oduvek je bila zanimljiva medijima, prvenstveno zbog roditelja, priznala je da je bila veoma srećno dete, i da joj uvek bila obasipana ljubavlju.

Harizmatični voditelj Uroš je upitao da li je kao dete maštala da bude na sceni, a Luna je odgovorila:

-Ja kada sam imala otprilike četiri godine ja sam bila na bini , moji roditelji su tada imali koncert, tada su bili jako popularni- izjavila je Luna i podsetila se svog prvog susreta sa publikom

Istakla je da deca umeju da budu veoma surova, i da je imala dosta loših iskustava sa njima, jer su je uvek gledali kao da je drugačija od njih.

Podsetila se kako joj je veoma bilo teško nakon prvog izlaska iz rijalitija kada je osetila izdaju od strane pevača Slobe Radanovića, i nakon toga je dugo imala strah kada su u pitanju muško-ženski odnosi.

 

 

-Uspela sam, rekla sam sebi idem tamo da se borim da napravim sebi od života ono što sam trebala prvi put- priznala je Luna 

Ne želi da ponovo da  uđe u rijaliti, kao ni da ima rijaliti posle rijalitija, jer smatra da nije dužna da obaveštava sve o svakom detalju iz svog života.

Na pitanje o Slobi i Kiji, Luna je rekla da ne beži od svoje prošlosti, niti da može da pobegne, ali da je sada u skoz drugoj priči, a oni je ne zanimaju.

-Ne postoji gumica koja to može da obriše- rekla je Luna

Voditelj Uroš je upitao da li je moguća poslovna saradnja sa Slobom , a Luna je rekla da uopšte ne razmišlja o njemu niti takvim situacijama.

 

 

 

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Live
02:30   Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro