Izvor:
08.09.2019 u 09:01
0

NAJAVILA DA SE POVLAČI SA JAVNE SCENE, PA SE PREDOMISLILA: Otkrivamo o kojoj kontraverznoj pevačici je reč! (FOTO)

Niki Minaž očigledno ne zna šta hoće, pa se predomislila nakon što je najavila da se povlači sa scene!

Kontroverzna pevačica prvo se oglasila na društvenim mrežama šokantnom porukom.

– Odlučila sam da se povučem i da zasnujem porodicu. Znam da ste sad srećni. Moji fanovi me promovišu do moje smrti – tvitovala je Niki, ali se već u roku od nekoliko sati predomislila.

– Još uvek sam ovde. Ludo sam zaljubljena u vas, ljudi, i vi to znate. Tvit je bio bezosećajan i ishitren. Izvinjavam vam se – napisala je Minaž.

Inače, pevačici fanovi zameraju vezu s problematičnim tipom. Kenet Peti je bivši osuđenik, ali ona za to ne mari. Rešila je da se uda za njega, što je objavila u junu, a planira i da ima decu sa njim. Tu se nije zaustavila, pa je nedavno promenila svoje prezime na Tviteru. Njen profil se odsad zove „Gospođa Peti“. Podsetimo, Niki je nominovana za Gremija 10 puta, a prva je reperka koja je prodala više od 100 miliona albuma.

Izvor: kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter